Pentru ca vine vara… (sper)

Pentru ca vine vara (sper) am zis ca trebuie sa iau initiativa pe care as fi vrut sa o fac acum cativa ani buni (cand n-aveam blog :|)… anyway… I have a fashion issue! Nu sunt eu cea mai mare fashionista din lume (nici macar aproape), insa cred ca toate au o limita si hainele ar trebui sa aiba o limita (actually they do, but you can always wear things differently), dupa cum urmeaza:

  • booty shorts – love them! Si daca esti o gagica buna, sigur arati bine in ei and you should wear them. DAAAAAR, daca tu intelegi „chiloti” prin „booty shorts”, YOU ARE NAKED! Eu inteleg ca tu vrei sa fii sexy, dar unele chestii trebuie sa le tii pentru tine si pentru gagiu’tu!
  • colanti – love them again! BUT, colantii sunt colanti si se poarta sub forma de colanti… nu sub forma de pantaloni! Mai ales colantii transparenti… sunt doar ca booty shorts-i numai ca sunt lungi, but I can still see everything!

P.S. Nu sunt pudica si oricine poate sa confirme asta! Doar ca nu vreau sa ma uit in stiti-voi-ce-ul unei gagici pe strada all day long… dar se pare ca atunci cand locuiesti in Timisoara (si probabil si in alte orase din Romania) this is the life!

484671_340124402757533_651477246_n

Sursa

0 likes
Prev post: O poveste despre contacte… cu ochiiNext post: Facebook devine interesant

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Hello! Numele meu este Roxana Costea... obviously :) Sunt soție și mamă, pasionată de marketing, muzică, literatură și, obviously again, de scris. Bine ai venit! Read More

Categorii
Facebook