Pască fără gluten, fără zahăr

Ingrediente pască fără gluten, fără zahăr

  • 5 ouă
  • Sirop de agave
  • 500gr brânză proaspără de vaci
  • 100gr unt
  • 5 linguri făină Schar Mix B
  • 10 linguri făină de migdale
  • 150gr smântână grasă
  • Stafide și merișoare uscate, fără zahăr

Mod de preparare pască fără gluten, fără zahăr

Pentru început, scoatem untul din frigider, astfel încât să fie destul de moale când ajungem la el.

Ingredientele se amestecă ușor pe rând până la omogenizare completă. Mai întâi ouăle cu siropul de agave (eu am pus din ochi, dar puteam să pun mai mult pentru gust).

Se adaugă brânza și se amestecă până dispar toţi bulgării mari. Se adaugă untul și se amestecă bine.

Făina se adaugă lingură cu lingură și se amestecă bine, pentru a nu forma cocoloașe.

După ce a fost amestecată bine și smântâna se pun stafidele și merișoarele (sau alte fructe uscate).

Compoziţia se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se lasă la cuptor 30 minute, la 200 grade, sau până când marginile sunt frumos rumenite.

4 likes
Prev post: Stăm acasă… dar nu pe canapeaNext post: E musai să ne aranjăm pentru a fi frumoși?

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Hello! Numele meu este Roxana Costea... obviously :) Sunt soție și mamă, pasionată de marketing, muzică, literatură și, obviously again, de scris. Bine ai venit! Read More

Categorii
Facebook