O poveste despre contacte… cu ochii

Image

Sursa

Daca nu ai inteles din titlu… mi-am pus lentile de contact! woohoo (aceasta postare se mai putea numi si The Story of How I Got My Face Back). Pentru mine e mare lucru, mai ales ca sunt ochelarista din liceu (and I hated it!) si mai ales pentru ca ultima pereche de ochelari a fost din aia cu rame groase (ca asa era trendy cand mi le-am facut) si le-am purtat!

But now… mi-am recapatat fata! Normal ca imi vine sa-mi imping pe nas ochelarii pe care nu-i mai am sau ca atunci cand ma sui in masina ma intreb unde sunt ochelarii and stuff like that… dar incep sa ma dezobisnuiesc de ochelari si sa ma obisnuiesc cu lentilele!

Deci, ma obisnuiesc cu lentilele, incet, dar sigur! Asta asa ca sa intelegi, mi-a luat jumatate de ora sa mi le pun prima data si acum (ca sa citez un mare clasic incarcerat al tarii noastre) PAC, PAC mi le-am pus!

Si cu toate ca eu sunt foarte happy ca my face is back, bitch!, nu foarte multa lume a observat asta! Trist! 😐

Exemplu cu o BFF:

eu: Observi ceva schimbat la fata mea?

ea: Aaaa, nu! 

eu: Hai, ma! Pe bune?

ea: Te-ai pensat! (deci se uita unde trebuia)

eu: Siiiiiii… atat?

ea: Hmmmm…

eu: NU MAI AM OCHELARI, BA! MI-AM PUS LENTILE! (a se citi sub forma de urlete)

ea: Aaaaa… dar nu le vad… si nu te deranjeaza? nu te doare? nu… (and the questions go on…)

M-am multumit sa le spun celorlalti oameni cu care m-am intalnit asa direct… ca trebuia sa ma laud si eu un pic… si cine chiar nu stia o sa afle de pe blog (daca reusesc sa trec de numarul impresionant de 3 cititori pe care ii am pana acum… care stiu toti ca mi-am pus lentile!) 🙂

P.S. am evitat sa detaliez cum am reusit sa-mi pun si sa-mi scot lentilele primele dati, pentru ca nu vreau sa oripilez pe nimeni de dimineata! 🙂 (dar daca vrei detalii macabre, you can always ask!)

0 likes
Prev post: And then there was the blogNext post: Pentru ca vine vara… (sper)

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Hello! Numele meu este Roxana Costea... obviously :) Sunt soție și mamă, pasionată de marketing, muzică, literatură și, obviously again, de scris. Bine ai venit! Read More

Categorii
Facebook