O poveste cu ciupercuțe Bumbu Toys

La Căsuța din pădure Bumbu Toys, Iepurele Atent și Iepurele Ghemuit așteptau să vină vara. Morcovul era alături de ei, pentru că, așa cum v-am povestit, fusese salvat de la a deveni o masă copioasă de găsirea căpșunilor.

Acum așteptau căldura soarelui de vară și s-au stabilit cu căsuța lângă o tufă bogată de mure, ce tocmai începeau să prindă culoare.

Casuta din padure Bumbu Toys

Dar zilele ploioase nu ajutau prea mult la coacerea murelor, așa că iepurașii mai aveau de așteptat… iar micul morcov părea din ce în ce mai apetisant.

Iepurele Atent decise să se folosească din nou de statura sa, pentru a privi în zare. Undeva peste pietriș, într-o mulțime de flori și plante, văzu ceva interesant și spuse:

– Iepure Ghemuit, trebuie să ne mutăm din nou. Am văzut nu departe de noi câteva ciuperci delicioase, proaspăt apărute după atâtea ploi.

Set Ciuperci Bumbu Toys

– Să mergem, spuse Iepurele Ghemuit.

Au pornit la drum cu căsuța și cu morcovul. La capătul drumului, trei ciupercuțe simpatice îi așteptau să sosească.

Bucuroși, iepurașii au așezat căsuța în noua locație, s-au bucurat de priveliște și și-au potolit rapid foamea. Dar gândul le-a rămas totuși la murele care aveau să se coacă în câteva zile de vară…

______________________

Nu m-am gândit niciodată la o continuare a poveștii Morcovul, iepurașii și căsuţa din pădure, dar iată că inspirația vine de fiecare dată când primim ceva nou de la prietenii noștri Bumbu Toys. Jucăriile lor minunate din lemn spun aproape singure povești, e nevoie doar de un copil dornic de joacă și de explorare, care să le dea viață. Și ce e mai special e că sunt jucării create cu dragoste și migală în România din lemn pur și culori non-toxice.

______________________

Jucăriile cu care scriem povești de la Bumbu Toys le găsiţi aici:

8 likes
Prev post: Unde trebuie să doarmă bebelușul?Next post: E cuminte? Nu, nu merge încă, dar sparge geamuri!

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Hello! Numele meu este Roxana Costea... obviously :) Sunt soție și mamă, pasionată de marketing, muzică, literatură și, obviously again, de scris. Bine ai venit! Read More

Categorii
Facebook