Despre mine

 

Hello! Numele meu este Roxana Costea… obviously 🙂 Sunt soție și mamă, pasionată de marketing, domeniu în care lucrez de ani buni, atât pe partea de copywriting, social media și online marketing, cât și pe partea de organizare de evenimente, PR, employer branding… deci basically everything 🙂 muzică, literatură și, obviously again, de scris. Bine ai venit!

O bună parte din articolele de pe acest blog sunt destul de vechi… chiar foarte vechi 🙂 atât de vechi încât unele dintre ele nu mai par să aibă legătură cu persoana care sunt astăzi. Nici eu nu mă mai recunosc în ele sau nu îmi aduc aminte când le-am scris, dar de unele îmi amintesc cu drag, cu nostalgie și, mai ales, de multe îmi amintesc cu zâmbetul pe buze. În orice caz, era păcat să se piardă în negura internetului, deși unele dintre ele au mai pierdut din imagini sau din link-uri. Dar astea sunt detalii 🙂

Am luat o lungă pauză de la scris în momentul în care job-ul meu a devenit ceva mai serios. Mai apoi am devenit mamă și nu cred că trebuie să mai spun că multe s-au schimbat. Sunt mama unui băiat minunat de 1 an și jumătate și sunt constant în căutarea celor mai bune lucruri pentru el, fie că e vorba de haine, cărţi și jucării, de mâncare și activităţi și așa mai departe… ca orice părinte, motiv pentru care scriu și despre jucării, cărţi și mâncare baby friendly.

Așadar, dacă ați ajuns pe aici și nu v-ați plictisit încă, sper să vă amuzați de articolele mele vechi și să-mi țineți pumnii ca de data aceasta să rămân la prima mea dragoste: scrisul.

Nu am milioane de followers pe Instagram sau sute de mii de cititori pe blog, însă sunt înconjurată virtual de mulţi părinţi, de oameni care își doresc un stil de viaţă mai sănătos sau pur și simplu de prieteni care vor să se mai amuze cu lecturi light, care n-au legătură cu știrile nefericite de la televizor, vedete fără fond și alte bazaconii, motiv pentru care scriu doar inspirată de ce mi se întâmplă sau pentru a promova locuri, lucruri și oameni care au aceleași idealuri.

Ai întrebări despre blog, despre ce scriu sau vrei să colaborăm? Mă poți contacta la peti.roxana@yahoo.com

Choose a job you love,

and you will never have to work a day in your life.

— Confucius

ornament

Facebook